ADJA EL NEKÜNK A HASZNÁLT IT RENDSZERÉT!Az egész IT infrastruktúrája bővítésre vagy cserére szorul, ami miatt használt IT felszerelése feleslegessé válik? A Kimbrer Computer immár több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a cége igényeit már nem kielégítő, feleslegessé vált, használt, de teljesen működőképes IT felszerelések felvásárlásában és szakszerű kezelésében.

IBM, Lenovo, Dell, HP, NetApp, EMC, Cisco és más gyártók számítógépes felszereléseit vásároljuk fel kis és nagy mennyiségben, hogy átszereljük és ismét eladjuk valós piaci értékű szerverként, tárolási megoldásként és hálózati hardverként.


A lefolyás – lépésről-lépésre.1

Kapcsolatfelvétel

Rövid leírással és az eladásra szánt felszerelések listájával együtt vegye fel velünk a kapcsolatot. Adja meg a termék-, és/vagy sorozatszámot, a felszerelések állapotát, mennyiségét és vásárlási dátumát. Termékspecialistáink egyike ezután rövidesen felkeresi és bevezeti az egész folyamatba.

2

Árajánlat

Ingyenes és nem kötelező érvényű ajánlatot kaphat IBM, Lenovo, Dell EMC, HP, NetApp és Cisco használt szerverek, tárolási és hálózati felszerelések széles választékára. A felkínált árat a felbecslés idején megadott valós információ, valamint a piaci érték, állapot, kor és modell befolyásolja.

3

Szállítás

A felszerelés szállítása a mi feladatunk, így gondoskodunk róla, hogy biztonságosan érje el a Kimbrer Computer raktárát. Elismert logisztikai csapatunk teljes hozzáféréssel rendelkezik a legnagyobb és legmegbízhatóbb futárszolgálatok - FedEx, TNT és UPS - szolgáltatásához.

4

Tesztelés

Az áru beérkezése után a Kimbrer Computer szabványosított folyamattal garantálja, hogy a cége számítógépes felszerelését optimális folyamatokkal, biztonságosan kezeljük. Az összes darabot regisztráljuk és gondosan megvizsgáljuk, hitelesített szakemberrell teszteljük annak külső állapotát és működőképességét.

5

Adatmegsemmisítés

Biztosítjuk, hogy az összes tárolt érzékeny adatot az érvényben lévő szabályoknak megfelelően semmisítjük meg - beleértve a DoD 5220.22-M adatmegsemmisítési szabványt is. Az adatmegsemmisítés után részletes adatmegsemmisítési jelentést készítünk minden egyes megszűnt egységről, a folyamat sikerességének biztosítására.

6

Fizetés

Közvetlenül és gyorsan fizetünk, bankszámlára vagy hardverhitellel. Ez utóbbit a Kimbrer Computer cégtől jövőben vásárolt felszerelésre válthatja be. A folyamat végén Ön a lehető legtöbbet hozta ki a felesleges számítógépes felszereléséből.


Jót tett magával. Jót tett a környezettel.ADATBIZTONSÁG


ADATBIZTONSÁG

A bizalmas információk kezelése használt számítógépeitől megszabadulni kívánó cégek számára nagy kihívás. A Kimbrer Computer garantálja a használt számítógépes felszereléseken lévő adatok tartós és biztonságos megsemmisítését, beleértve a szervereket, merevlemezeket, tárolási rendszereket és hálózati felszereléseket, ami azt jelenti, hogy az összes tárolt érzékeny adatot a jelenlegi szabályok és rendelkezések értelmében semmisítjük meg, a Dod 5220.22-M szabványt is beleértve.

FENNTARTHATÓ IT


FENNTARTHATÓ IT

A körforgásos gazdaságot és az értékmentést szem előtt tartva a Kimbrer Computer meghosszabbítja a használt szerverek, tárolási rendszerek és hálózati felszerelések élettartamát - olyan termékekét tehát, amelyek már teljes kihasználtságuk előtt gyakran e-hulladékká válnak. Így biztosítható a környezetvédő és fenntartható fejlődés, a környezet és az eredmények érdekében egyaránt.

HOZZÁÉRTŐ KEZELÉS


HOZZÁÉRTŐ KEZELÉS

Világszerte mindenféle üzletágból felvásárolt, használt, céges IT felszerelések felvásárlásában szerzett több, mint 20 éves tapasztalatával a Kimbrer Computer gyorsan és hatékonyan dolgozik - a felbecsléstől a végső kifizetésig - a minőség befolyásolása nélkül. Az egész folyamatban rendelkezésre állunk és biztosítjuk, hogy a felszerelését megfelelő módon, kiválóan felkészült és gyakorlott szakemberek kezelik.


Szeretné megtudni, hogy mennyit ér az IT felszerelése?

Ha szeretne egy nem kötelező érvényű árajánlatot kérni a számítógépes felszerelésére, akkor keressen fel minket a sales@kimbrer.com e-mail címen, vagy az alábbi kapcsolattartó űrlapon keresztül.