KONFIGURÁCIÓSzemélyre szabott konfigurációra van szüksége? A Kimbrer Computer széleskörű, kiváló és minőségi, felújított IBM, Lenovo, Dell, HP, NetApp és Cisco szervereket és tárolási megoldásokat kínál, többféle konfigurációval és opcióval, ami kielégíti az egyedi igényeket, költségvetést és időbeosztást.

A konfigurációs szolgáltatásunk keretében teljesen személyre szabott célnak megfelelő rendszert kap, amelyet meglévő számítógépes környezetébe egyszerűen és könnyedén beépíthet.


Célszerűen épített. A jövőre tervezett.KIVÉTELES ÉRTÉK


KIVÉTELES ÉRTÉK

Maximális értéket keres minimális áron? Használja ki az Ön céljaira és alkalmazásaihoz tervezett, minőségi, felújított, valamint egyedi igények szerint konfigurált szervereink és tárolási megoldásaink minden előnyét!

KIVÁLÓ SZERVIZ


KIVÁLÓ SZERVIZ

Akkor is, ha csak egy szerver-konfigurációra vagy személyre szabott tárolási megoldásra van szüksége, minden egyes rendszert képzett, házon belül dolgozó technikusok állítanak össze, és azokat a rendszer üzembe helyezhetőségét igazoló teszteket összefoglaló jelentéssel szállítjuk.

JELENTŐS MEGTAKARÍTÁS


JELENTŐS MEGTAKARÍTÁS

Egyszerűsítse le a számítógépes infrastruktúráját és változtassa minél hamarabb jövedelmezővé a Kimbrer Computer által saját céljaira épített szerverrel vagy tárolási megoldással, hogy időt, pénzt és energiát takaríthasson meg, a minőség és biztonság feladása nélkül!


Segítségre van szüksége?

Kérdése van? Szeretné tudni, hogy mennyibe kerül egy CTO szerver vagy tárolási rendszer? Hívjon a +45 72 440 277 telefonszámon vagy írjon a sales@kimbrer.com címre! Felkeressük! Nagyon szívesen segítünk és átbeszéljük a saját szerver vagy tárolási rendszer részleteit. Az alábbi kapcsolattartó űrlapon keresztül is felteheti a kérdését.