Visszatér

Webáruházunkban történő vásárláskor a csomag kézhezvételétől számított 14 napon belül visszaküldheti a terméket.

Amennyiben bármilyen okból vissza szeretne küldeni egy terméket, feltétlenül lépjen velünk kapcsolatba a termék elküldése előtt a support@kimbrer.com címen. A termék visszaküldéséről szóló értesítés kézhezvétele után e-mailben elküldjük a visszaküldéssel kapcsolatos tennivalókat és egy visszáruengedély-számot (RMA). A RMA-szám kézhezvételétől számítva 14 napja van a termék visszaküldésére.

A Kimbrer Computer fenntartja az RMA elutasítására vonatkozó jogát, ha a termékeket a 14 napos visszaküldési időszakon túl küldi el.

Ha a visszaküldött terméket használta, vagy ha az új termékek eredeti csomagolása fel van bontva, a terméket használtnak tekintjük, ami azt jelenti, hogy a vásárlási összegnek csak egy részét térítjük meg – a termék kereskedelmi értékétől függően. Amint átvettük a terméket, és jóváhagytuk a visszaküldést, megtérítjük az összeget az előzetes megállapodásnak megfelelően.

Amennyiben bármelyik termék sérült vagy hibás, a lehető leghamarabb új (nem hibás) terméket küldünk. Ha a terméket nem tudjuk kicserélni, visszatérítjük a kifizetett árat.

Az RMA-számot egyértelműen fel kell tüntetni a visszaküldött termékek csomagolásán. Ne feledje felírni a csomagra a "RETURNS" (visszáru) szót, hogy az esetleges vámvizsgálat gyorsan menjen. Javasoljuk, hogy a visszárut csomagkövetéssel küldje vissza.

A termékeket eredeti állapotban, eredeti, sértetlen csomagolásban kell visszaküldeni.

A Kimbrer Computer fenntartja a visszáru elutasításának jogát, amennyiben a visszáru nem felel meg a fenti feltételeknek.Minden csomag a vásárló felelőssége marad, amíg meg nem érkeznek az alábbi címre:

Kimbrer Computer ApS
Messevej 12
DK-9600 Aars
Dánia